Δραστηριότητες & Εκθέσεις

Μια κύρια φροντίδα μας είναι να μπορούμε να ερχόμαστε σε επαφή από κοντά με τον κόσμο που μας στηρίζει καθώς και να κάνουμε τα προϊόντα μας πιο δημοφιλή στο κάθε τραπέζι που νοιάζεται για την καλή και αγνή ποιότητα της διατροφής του.

Γι'αυτό κάθε χρόνο μας δίνετε η ευκαιρία μέσα απο διάφορες εκθέσεις του χώρου μας να συναντήσουμε παλιούς συνεργάτες μας καθώς να γνωρίσουμε και νέους μελλοντικούς πελάτες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές απο τις συμμετοχές μας σε απερχόμενες εκθέσεις.

Απερχόμενες εκθέσεις

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις χιλιάδες κόσμου που πέρασαν απο το περίπτερο μας στην έκθεση Food Expo 2019, που γνωριστήκαμε και που δοκίμασε τις δημιουργίες μας . Παραμένουμε πιστοί στην ποιότητα και την παράδοση και θα σας περιμένουμε όλους ξανά στην επόμενη έκθεση. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες "Αγνό-Απολαύσεις"!

Food Expo 2019

Χρόνο με το χρόνο, έκθεση με την έκθεση γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, αποκτώντας συνεχώς περισσότερη εμπειρία στις σχέσεις μας με τους πελάτες μας.

Αφουγκραζόμαστε συνεχώς τον παλμό τον πελατών μας και καινοτομούμε με βάση τις ανάγκες των πελατών μας.

Με την Food Expo 2019 κλείνουμε με επιτυχία την όγδοη συμμετοχή μας σε διεθνής εκθέσεις τροφίμων κρατώντας έτσι ζωντανή την επαφή με νέους και παλαιότερους πελάτες.

Market Expo 2018

Δώσαμε το παρόν όπως και την προηγουμένη χρονιά στην έκθεση Market Expo 2018.

Σε αυτή την στοχευμένη έκθεση προς ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ και περιπτέρων ξαναβρήκαμε πολλά γνώριμα πρόσωπα, όπως και συναντήσαμε και αρκετά νέα.

Με κάθε νέα έκθεση δίνουμε συνεχώς βαρύτητα στην σωστή ενημέρωση των πελατών μας όσον αφορά την παρουσίαση νέων προϊόντων μας.

Self Service Excellence Awards 2018

Βραβευτήκαμε με το τιμητικό βραβείο «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων».

H οργανωτική επιτροπή των βραβείων έδωσε τη δυνατότητα σε σημαντικές επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ να προτείνουν προμηθευτές αγροτικών προϊόντων, με τους οποίους έχουν άριστη συνεργασία.

Τα βραβεία διοργανώνονται από το περιοδικό «σελφ σέρβις» της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Food Expo 2018

H Food Expo αποτελεί μια παγκόσμια "γιορτή" σε ότι αφορά τα τρόφιμα και φυσικά δώσαμε ένα δυναμικό παρόν.

Η άμεση επαφή με παλιούς και νέους πελάτες μας δίνει το κατάλληλο feedback για αυτό που χρειαζόμαστε, βηματική ανοδική πρόοδο.

Το περίπτερό μας χρόνο με το χρόνο διευρύνεται σε στυλ αλλά και σε κωδικούς προϊόντων.

Supermarket - Mini Market - Περίπτερο 2017

Αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος σε μια νεότερη και μικρότερη έκθεση, την Supermarket, Mini Market & Περίπτερο.

Λόγο του μεγέθους της έκθεσης οι ενδιαφερόμενοι που πέρασαν απο το περίπτερό μας ήταν πιο στοχευμένοι και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας.

Για ακόμη μια φορά μπορέσαμε να μεγενθύνουμε τη έκταση της προσβασιμότητας των προϊόντων μας μέσω εταιριών διανομής αλλά και ιδιοκτητών καταστημάτων λιανικής.

Artoza 2017

Για τρίτη φορά ήμασταν ενεργά μέλη της Διεθνής Έκθεσης Αρτοποιϊας Ζαχαροπλαστικής ARTOZA 2017.

Με κάθε συμμετοχή μας σε διεθνής εκθέσεις γινόμαστε ολοένα πιο έμπειροι, πιο γνωστοί και διαδίδουμε τις γεύσεις μας στον κόσμο.

Δώσαμε τα χέρια για καινούριες συνεργασίες και σε αυτή την έκθεση.

Food Expo 2016

Επόμενος μας σταθμός ήταν η Food Expo 2016 όπου δώσαμε μια δυναμική παρουσία της εταιρίας και των προϊόντων μας.

Η επισκεψιμότητα του περίπτερου μας συνέχισε να είναι σε υψηλά επίπεδα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παρουσιάσαμε 4 νέες γεύσεις και σχέδια πτι-φουρ και κουλουριών και δεχτήκαμε συγχαρητήρια απο εγχώριους και ξένους παραγωγούς και εμπόρους.

Artoza 2015

Το 2015 το περίπτερο μας στην 14η Artoza εγινε ομορφότερο, μεγαλύτερο και με περισσότερη ποικιλία.

Ενισχύσαμε τις δημόσιες σχέσεις μας με επίκεντρο την άμεση επικοινωνία με τον κόσμο παρουσιάζοντας αυτό που αγαπάμε και δημιουργούμε.

Με περισσότερα απο 50 είδη βουτυμάτων, τσουρεκιών και πτι-φουρ προσελκύσαμε χιλιάδες επισκέπτες.

Artoza 2011

Tο 2011 λάβαμε μέρος σε μια απο τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής της χώρας μας την Artoza.

Μεσα απο την έκθεση αυτή ανοίξαμε τους ορίζοντες του επιχειρηματικού μέρους της Αγνό Κατερίνης με λαμπρές συνεργασίες πανελαδικά.

Mοιραστήκαμε τεχνογνωσία και αφήσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις στον τομέα μας με περισσοτερες απο 5000 επισκέψεις στο περιπτερό μας.